NIEUWS

 • Verscherpte maatregelen

  VERSCHERPTE MAATREGELEN

  Zolang de overheid geen negatief advies afgeeft zal de winkel en werkplaats open blijven.Het houden van afstand is uitermate belangrijk daarom gelden vanaf 24-3 a.s.strengere regels als u onze winkel bezoekt. Klik hier voor de regels...

  LEES MEER
 • Gratis bezorgservice

  GRATIS BEZORGSERVICE

  Vanaf 23-3 a.s.kunt u gebruik maken van onze GRATIS haal- en brengservice m.b.t. reparatiefietsen.
  Bent u niet in staat om uw fiets zelf te brengen dan bieden we deze service tijdelijk gratis aan binnen een straal van 10 km.
  U kunt telefonisch of per mail hiervoor een afspraak maken:
  043-4092916 of info@bikeserviceeijsden.com

  LEES MEER
 • Coronamaatregelen

  CORONAMAATREGELEN

  Vooralsnog is onze winkel en werkplaats normaal geopend.
  We volgen de richtlijnen van het RIVM en brancheorganisatie Bovag.
  We doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren voor u als klant maar ook voor ons personeel. Klik hier voor de maatregelen...

  LEES MEER
 • Communiefietsen

  COMMUNIEFIETSEN

  We hebben een leuke communiecollectie voor u samengesteld. Lief, stoer, kleurrijk, veilig, voor elk wat wils. Kom eens een kijkje nemen.
  Geen aanbetaling, goede afmontage en gratis bezorging. Klik hier voor meer info

  LEES MEER
 • Telefoonhouders

  TELEFOONHOUDERS

  Vanaf 1-7-2019 is het verboden om een telefoon in je hand te houden op de fiets. Doe je dit niet dan riskeer je een boete van €95.00. Zonde natuurlijk. Een goedkopere oplossing is een telefoonhouder op het stuur. We hebben er diverse op voorraad. Klik hier voor meer info.....

  LEES MEER
 • Reparaties en onderhoud

  REPARATIES EN ONDERHOUD

  Vanaf 1-3-2019 werkt onze werkplaats alleen nog volgens afspraak. Deze maatregel hebben we genomen omdat de drukte in de werkplaats alsmaar toeneemt en we de kwaliteit van alle reparaties willen waarborgen.
  Zonder afspraak kunt u uw fiets helaas niet achter laten. Een afspraak kunnen we voor u inplannen via 043-4092916 of info@BikeServiceEijsden.com.
  We hopen op uw medewerking en bedanken u alvast voor uw begrip.

  LEES MEER
 • Qwic Dutch Design E-Bikes

  QWIC DUTCH DESIGN E-BIKES

  Bij Qwic geloven ze dat elektrische fietsen het huidige fileprobleem en de luchtvervuiling sterk kunnen reduceren. De helft van de autoritten is 7 kilometer of korter en 80% onder de 20 km. De ideale afstand voor het gebruik van een e-bike

  LEES MEER
 • Fietsverhuur beeindigd

  FIETSVERHUUR BEEINDIGD

  Na een aantal zeer drukke seizoenen qua verkoop, reparatie en verhuur hebben we de keuze gemaakt om te stoppen met onze fietsverhuur. Zo kunnen we ons volledig focussen op de werkzaamheden in onze werkplaats en winkel. Vanaf 1-1-2019 is het niet meer mogelijk om fietsen te huren! We bedanken alle lieve toeristen en vaste bezoekers van Eijsden die een fiets hebben gehuurd bij ons de afgelopen jaren.

  LEES MEER
 • Fietssleutel zoekgeraakt! Wat nu?

  FIETSSLEUTEL ZOEKGERAAKT! WAT NU?

  Bent u uw fietssleutel kwijt en is uw fiets via ons verzekerd dan is het heel belangrijk om dit te melden zodat wij de verzekeringsmaatschappij daarvan op de hoogte kunnen stellen.
  De volgende stap is een nieuwe sleutel bestellen. Lees verder hoe dit in zijn werk gaat........

  LEES MEER