NIEUWS

 • Schoolfietskorting!

  SCHOOLFIETSKORTING!

  Van 11-5 t/m 1-6-2019 ontvangt u 10% korting bij aankoop van een school/stadsfiets + gratis dragerverbreder t.w.v. €17.95 + gratis 1e beurt + 2e beurt voor €25.00. Klik hier voor meer info

  LEES MEER
 • Communiefiets

  COMMUNIEFIETS

  Op zoek naar een communiefiets? We hebben een leuke collectie voor u samen gesteld. Bij aankoop van een 24" of 26" fiets ontvangt u een gratis accessoire of 25 euro korting. Klik hier voor meer info....

  LEES MEER
 • Reparaties en onderhoud

  REPARATIES EN ONDERHOUD

  Vanaf 1-3-2019 werkt onze werkplaats alleen nog volgens afspraak. Deze maatregel hebben we genomen omdat de drukte in de werkplaats alsmaar toeneemt en we de kwaliteit van alle reparaties willen waarborgen.
  Zonder afspraak kunt u uw fiets helaas niet achter laten. Een afspraak kunnen we voor u inplannen via 043-4092916 of info@BikeServiceEijsden.com.
  We hopen op uw medewerking en bedanken u alvast voor uw begrip.

  LEES MEER
 • Fietsverhuur beeindigd

  FIETSVERHUUR BEEINDIGD

  Na een aantal zeer drukke seizoenen qua verkoop, reparatie en verhuur hebben we de keuze gemaakt om te stoppen met onze fietsverhuur. Zo kunnen we ons volledig focussen op de werkzaamheden in onze werkplaats en winkel. Vanaf 1-1-2019 is het niet meer mogelijk om fietsen te huren! We bedanken alle lieve toeristen en vaste bezoekers van Eijsden die een fiets hebben gehuurd bij ons de afgelopen jaren.

  LEES MEER
 • Fietssleutel zoekgeraakt! Wat nu?

  FIETSSLEUTEL ZOEKGERAAKT! WAT NU?

  Bent u uw fietssleutel kwijt en is uw fiets via ons verzekerd dan is het heel belangrijk om dit te melden zodat wij de verzekeringsmaatschappij daarvan op de hoogte kunnen stellen.
  De volgende stap is een nieuwe sleutel bestellen. Lees verder hoe dit in zijn werk gaat........

  LEES MEER