NIEUWS

 • Op zoek naar een fietstechnicus!

  OP ZOEK NAAR EEN FIETSTECHNICUS!

  Wij zijn op zoek naar een full time ervaren fiets technicus. Klik hier voor meer informatie inzake de vacature.....

  LEES MEER
 • Gesloten van 1-2 t/m 18-2 wegens verbouwing

  GESLOTEN VAN 1-2 T/M 18-2 WEGENS VERBOUWING

  Onze winkel krijgt een metamorfose en daarom zijn we van 1-2-2019 t/m 18-2-2019 gesloten. Vanaf dinsdag 19-2-2019 zijn we weer geopend en kunt u onze nieuwe winkel komen bekijken. Onze werkplaats is ook gedurende deze periode gesloten. Excuses voor het ongemak!
  In de periode tot 1 februari kunt u enige hinder ervaren van werkzaamheden in onze winkel.

  LEES MEER
 • Grote verbouwingsopruiming!

  GROTE VERBOUWINGSOPRUIMING!

  Wij gaan verbouwen en ruimen heel veel op tegen aantrekkelijke kortingen, tot wel 50% korting* op heel veel onderdelen en accessoires; fietstassen, fietskleding, regenkleding, kinderzitjes, race- en atb schoenen en nog veel meer......

  LEES MEER
 • Per 1 januari 2019 stoppen we met fietsverhuur

  PER 1 JANUARI 2019 STOPPEN WE MET FIETSVERHUUR

  Na een aantal zeer drukke seizoenen qua verkoop, reparatie en verhuur hebben we de keuze gemaakt om te stoppen met onze fietsverhuur. Zo kunnen we ons volledig focussen op de werkzaamheden in onze werkplaats en winkel. Vanaf 1-1-2019 is het niet meer mogelijk om fietsen te huren! We bedanken alle lieve toeristen en vaste bezoekers van Eijsden die een fiets hebben gehuurd bij ons de afgelopen jaren.

  LEES MEER
 • Nieuw in ons assortiment: Qwic E-bikes

  NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: QWIC E-BIKES

  Met trots kunnen we melden dat we vanaf nu ook Qwic dealer zijn. Innovatief, modern Nederlands design en de beste componenten. Qwic e-bikes zijn niet alleen een lust voor het oog maar hebben ook fantastische rij-eigenschappen. Interesse? Kom eens een testritje maken!

  LEES MEER
 • Trendy door de regen? Het kan echt!

  TRENDY DOOR DE REGEN? HET KAN ECHT!

  Deze mooie Agu regenjas is winddicht, ademend en natuurlijk 100% waterdicht. Het is een zeer comfortabele en praktische jas voor fietstochtjes door weer en wind maar ook om lekker te wandelen. Het model Silda is verkrijgbaar in 4 kleuren. De herenvariant "Storm" is verkrijgbaar in 3 kleuren en heeft net als de Silda een matte, stoere uitstraling. Klik hier voor meer foto's ......

  LEES MEER
 • Fietssleutel zoekgeraakt! Wat nu?

  FIETSSLEUTEL ZOEKGERAAKT! WAT NU?

  Bent u uw fietssleutel kwijt en is uw fiets via ons verzekerd dan is het heel belangrijk om dit te melden zodat wij de verzekeringsmaatschappij daarvan op de hoogte kunnen stellen.
  De volgende stap is een nieuwe sleutel bestellen. Lees verder hoe dit in zijn werk gaat........

  LEES MEER