REPARATIES EN ONDERHOUD

Het aanbod fietsreparaties is enorm toegenomen de afgelopen jaren. Door de complexiteit van met name e-bikes is de werkplaats onder druk komen te staan.
We lopen al een tijdje tegen wachttijden aan die we natuurlijk liever willen voorkomen. We hebben alle maatregelen genomen die mogelijk zijjn binnen ons bedrijf maar we vragen ook uw medewerking:
 
  • Maak altijd een afspraak voordat u de fiets komt brengen.
  • Onderhoudsbeurt of niet dringende reparatie: zijn er geen acute defecten dan is de periode october t/m maart de beste tijd om een afspraak in te plannen. Zo hoeft u uw fiets niet te missen tijdens de mooie zomerdagen en wordt onze werkplaats niet overbelast in de maanden april t/m september.
  • Dringende reparatie: als uw fiets niet meer functioneert dan gaan we er natuurlijk snel werk van maken. Wel fijn als u even van te voren een afspraak maakt zodat we de planning daarop kunnen afstemmen.
  • Gratis 1e beurt van uw gewone fiets: bel 4 weken voor de vervaldatum voor een afspraak. Neem altijd het servicekaartje mee!
  • Gratis 1e beurt van uw E-Bike bij 500km: bel alvast voor een afspraak bij een km van 400km. Neem altijd het servicebeurtkaartje mee!
 
Na het maken van een afspraak streven we ernaar om de fiets binnen 2 dagen weer aan u af te leveren. Mocht u dringend verlegen zitten om een vervangende fiets* reserveer deze dan bij het maken van de afspraak.
 
Een afspraak maken kan telefonisch via 043-4092916 of via e-mail info@bikeserviceeijsden.com

We bedanken u alvast voor de medewerking!

* Leenfietsen zijn niet verzekerd. Schade of diefstal is voor eigen rekening.