FIETSVERHUUR

Wilt u ons mooie heuvelland per fiets verkennen?

We hebben een kleinschalige fietsverhuur gecombineerd met onze winkel. Tijdens winkelopeningstijden kunt u terecht bij ons voor het huren van een fiets.

  •  Stadsfietsen met 7 versnellingen
  •  Elektrische fietsen met 7 versnellingen en een bereik van ca. 70 km. (afhankelijk van diverse factoren, zoals, heuevelachtig gebied, de gebruikte ondersteuningsstand, het berijdersgewicht enz....) Wilt u meer km's fietsen dan kunt u tussentijds de accu opladen.
  •  Kinderfietsen alleen op reservering en alleen in de maten 24 en 26 inch (vanaf ca. 7 jaar).                  

Kinderzitjes dienen goed en veilig gemonteerd te worden daarom kunnen we dit niet direct voor u regelen! Voorkom teleurstelling en reserveer dit tijdig!

Prijzen per dag:

Stadsfiets

12.50 euro
Elektrische fiets27.50 euro
Kinderfiets 24"of 26" 7.50 euro
Kinderzitje 3.00 euro

7 dagen huren = 5 dagen betalen
1/2 dag (max. 4 uur) = 20% korting op de dagprijs

Borg per fiets:

Stadsfiets

50 euro

Elektrische fiets            

100 euro

Kinderfiets
25 euro

De Borg dient bij het afhalen van de fietsen te worden voldaan, pinbetaling is mogelijk, credit card helaas niet. De huurprijs wordt niet verrekend met de borg!

Openingstijden verhuur:

Dinsdag9.30-1213-17.30 uur
Woensdag9.30-1213-17.30 uur
Donderdag9.30-1213-17.30 uur
Vrijdag 9.30-1213-17.30 uur
Zaterdag9.30 tot15.30 uur
Pauzevan 12  tot 13 uur

Zondag en maandag gesloten! Op deze sluitingsdagen kunt u geen fietsen afhalen of terug brengen!

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we u in de vakantieperiodes te reserveren.

Van 23-7-2018 t/m 8-8-2018 kunt u geen fietsen huren vanwege vakantiesluiting!

Met het veerpont in Eijsden kunt u uw fietstochtje uitbreiden naar Belgie. Dit is een mooie route tot in het centrum van Maastricht. We hebben deze route kosteloos voor u klaar liggen. De openingstijden van het veerpont kunt u terug vinden via de volgende link www.vvvzuidlimburg.nl/te-doen-in-zuid-limburg/attracties-bezienswaardigheden/detail/het-voet-en-fietsveer-cramignon-eijsden-margraten/59509/#

  • Op al onze huurovereenkomsten zijn onze voorwaarden fiets- en e-bikeverhuur van toepassing. Deze zijn verkrijgbaar in de winkel.
  • Huurbedrag is exclusief diefstal en schade. Dit is voor eigen rekening.
  • Fietsen dienen zonder tegenbericht uiterlijk op het afgesproken tijdstip ingeleverd te worden anders wordt conform de voorwaarden een extra bedrag in rekening gebracht.
  • Uw reservering kosteloos annuleren is mogelijk uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de afgesproken datum. Wanneer u niet tijdig annuleert zullen we 50% van de totale huurprijs in rekening brengen.
  • Uw reservering annuleren wegens slechte weersomstandigheden is begrijpelijk en kosteloos mogelijk uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afgesproken datum.
  • De borg ontvangt u retour wanneer de fietsen in goede staat worden ingeleverd. Heeft u de borg per pin betaald dan krijgt u deze ook via een pintransactie meteen op rekening terug geboekt m.u.v. weekenden en feestdagen. Heeft u de borg contant betaald dan ontvangt u deze ook contant retour.
  • U dient een geldig ID bewijs te kunnen overleggen

Snel service nodig? - 0434092916

info op bikeserviceeijsden punt com